Va invitam la TTR ALATURI DE PRIETENI in Delta VACARESTI! Sambata, 15 Octombrie, ora 10:00

Banner TTR - DELTA VACARESTISuntem convinși că v-a fost dor să alergați in Parcul Natural Văcărești (celebra „Deltă” a Bucureștiului), astfel că venim cu o invitație pentru voi: ediția a IV-a, din cadrul antrenamentelor Time Trial Running (TTR ALATURI de PRIETENI) ce se va desfășura in Parcul Natural Văcărești, in dimineața zilei de Sâmbătă, 15 Octombrie, începând cu ora 10:00.
„TTR Alături de prieteni” va fi un antrenament de refacere dupa ediţia a 11-a a Maratonului Internaţional Bucureşti, o alergare de acomodare pentru cei care vin pentru prima dată la antrenamentele TTR, dar si o bună pregătire pentru concursurile din perioadele următoare. Nu va fi o alergare competitivă, dar vom alcătui o listă de prezență pe care o vom publica, ulterior, pe pagina evenimentului.
HARTAVă aşteptăm pentru înscrieri şi detalii tehnice, începând cu ora 9:45. Locul de întâlnire va fi la intrarea in Parcul Natural Văcărești,in apropierea ansamblului rezidențial ASMITA GARDENS (vezi hărțile edificatoare).
Startul se va da in grup si se vor parcurge 2 bucle de cate 5 km aproximativ (1 tură in interiorul Deltei, iar a doua in exterior).
Din păcate, nu garantăm că vom avea la dispoziție un punct de alimentare/hidratare, in zona de Start/Finish, pentru a lăsa haine, bagaje, biciclete etc. – prin urmare, recomandăm să veniti cu recipiente proprii pentru hidratare.
Vă așteptăm sa alergam alaturi de prieteni… in natură!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *