TTR VIATA VERDE (TTR 104) – Raport

DSC_0278Natura este o fiinta vie si, prin verdele ei, ne ofera o viata sanatoasa!
Duminica, 17 septembrie, ne-am intalnit la editia 104 a TTR pentru a ne conecta cu natura si pentru a alerga pe traseul clasic din Parcul Tineretului (2 ture = 5,7 km), promovând astfel Viata Verde si placerea de a alerga.
Desi cu doar cateva ore in urma, mai avusese loc un eveniment sportiv (Baneasa Autumn Trail Run) in care alergatorii s-au conectat cu natura, in timpul curselor din padurea Baneasa, fenomenul TTR a demonstrat, inca o data, ca spiritul Fairplay, voiosia, zambetele si dorinta de miscare sunt ingredientele principale datorita carora TTR-istii au avut energia de a veni si la aceasta editie de antrenamente TTR.
Printre cei 38 de participanti ai acestei editii, a luat startul si cel mai tanar iubitor al TTR, nimeni altul decat micutul Pavel Simion, alaturi de tatal sau, Florin, intr-o atmosfera de sarbatorire a alergarii si a naturii. Din zona de start/finish, chiar de langa punctul de hidratare foarte bine pregatit, ca de obicei, s-a pornit pe tura de lac din 5 in 5 secunde.
Dupa antrenament, alergatorii au pornit spre zona Rondului de Trandafiri, loc in care s-a organizat Festivalul Viata Verde, unde au avut parte de ateliere creative și de ecologie urbană, meșteșuguri, expoziții de pictură, instalații vegetale și aranjamente florale, activități sportive, terapii alternative, dezbateri publice și ateliere de știință, cultură și educație, precum și momente artistice și muzicale, astfel încât să se creeze o atmosferă relaxantă, dinamică și cu multe atracții și curiozități pentru vizitatori. Fiti pe faza! Va urma editia 105 a TTR, intr-un parc nou!
DSC_0257
Time Trial Running apreciaza diversitatea si doreste ca prin acest aspect, alergatorii sa fie intampinati cu noi elemente surpriza!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *