TTR ULTRA 6H & Stafeta “olimpica” – Povestea unei zile speciale – 17 August

Grup_STARTSi a fost TTR ULTRA 6H (Vineri, 17 august 2017)… încă o ediție de neuitat!

 TTR a revenit in parcul Lumea Copiilor cu o promovare noua, un antrenamernt de anduramta, desfasura intr-un interval de 6 ore (20:30 – 02:30).

11 alergători au participat la proba de ultramaraton 6h, in timp ce alți 29 de alergători au dus pana la capăt distantele ceva mai scurte propuse pentru acest antrenament (10K, ștafetă, semimaraton si chiar 30 km). S-a alergat pe o buclă de 1 km, traseul fiind 50% pista de atletism si 50% asfalt, in incinta parcului Lumea Copiilor.

Cu ocazia acestui eveniment inedit, am avut onoarea si bucuria de a o întâmpina pe marea noastră campioană olimpică Dna Constantina Diță, chiar in ziua in care s-au implinit 10 ani de cand Dna Dita castiga prima medalia olimpica de aur la maraton, pentru Romania.

Am avut si o invitata surpriza: Dna Nuța Olaru, o altă mare maratonistă care a participat la Jocurile Olimpice de la Atena (2004) si care, de-a lungul timpului, a obținut rezultate excelente!

Stafeta_GRUPImpreuna am marcat performanta olimpica printr-o stafeta simbolica (10 x 1Km), la care au participat alergatorii TTR si oaspetii Dnei Dita.

La finalul stafetei a avut loc o premiere la fel de simbolica, pentru Dna Constantaina Dita si pentru Dna Nuta Olaru.

De asemenea, ii adresăm mulțumiri si binecunoscutului maratonist, Ilie Roșu, care a alergat cu Drapelul Olimpic in cinstea celor 10 ani de la medalia de aur de la Beijing.

Ca de obicei, fotografii, voluntarii si susținătorii prezenți la această ediție, au pregătit totul așa cum se cuvine, ca la un concurs oficial (punct de hidratare in zona de start/finish), iar atmosfera generală sarbatoare, plina de energie si ganduri bunea!

Mulțumim tuturor pentru implicare,  iar alergătorilor le transmitem felicitări pentru distantele parcurse si, in special, celor care au depășit distanta maratonului! Mentionam performanta Roxanei Serban (51Km), aflata la prima exeperienta ultra. A primit si trofeul special TTR ULTRA 6H!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *