TTR STOP JOC! (TTR 125 – antrenament cu pante) – Raport

FinalAntrenamentele Time Trial Running au intrat si in sezonul de toamna, astfel ca in seara zilei de 20 Septembrie, la TTR STOP JOC! (TTR 125) cei 30 de alergatori prezenti au parcurs traseul cu pante (aprox. 600m  / tura).
Mai precis, in momentul in care primul alergator ajuns la 15 ture parcurse, s-a strigat STOP JOC! Iar ceilalti alergatori au incheiat antrenamentul cu numarul de ture alergate pana in acel moment.
Inainte de inceperea antrenamentului, prietenii nostri, Vlad Gihac si Ana Daraban, ne-au prezentat pe scurt, cele 2 evenimente ce urmau sa se desfasoare la doar cateva zile dupa antrenamentul cu pante si anume: TTR Viata Verde (TTR 126) si Semimaratonul Bucuriei (Urlati, jud. Prahova).
In zona de Start/Finish a fost amenajat un punct de alimentare / hidratare, acesta fiind accesibil la fiecare tura parcursa. Pentru final au fost pastrate 3 sticle de Vin de Urlati aduse de Vlad (2 dintre ele reprezentand voucherele pentru inscrierea la Semimaratonul Urlati si una pentru castigatorul editiei TTR STOP JOC!).
Aceasta editie a insemnat un bun prilej pentru alergatori de a se pregati pentru viitoarele competitii de alergare (montane si de sosea) de la finele lui Septembrie si din prima jumatate a lunii Octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *