TTR, stii de ce revii (TTR 122)

TTR_StartCredem cu tarie ca Time Trial Running este un proiect special, realizat din multe momente si antrenamente speciale. O data pe an, TTR impreuna cu organizatorii pune la cale un antrenament dedicat concursului de alergare montana CIUCAS X 3. De data aceasta editia speciala s-a numit TTR in Herastrau (am schimbat asadar locatie, dupa 2doua editii tinute in Parcul IOR). Pentru acest antrenament (TTR 122) am inlocuit obisnuitul raport), cu relatarea colegei noastre din echipa TTR, Daniela Dumitrescu:
Inca o seara frumoasa cu oameni minunati. Chiar si ploaia a fost de acord cu asta si ne-a lasat sa ne facem antrenamentul, am reusit sa ne strecuram cumva printre cateva reprize si am scapat nevatamati. Nu ca alergatul in ploaie ar fi o problema.

Ceea ce este foarte fain la TTR e ca avem o multime (de oameni) eterogena: oameni experimentati, oameni aflati la prima alergare, fete, baieti, alergatori mai in varsta sau mai tineri. Totusi inimile nostre au ceva in comun si atunci diferentele nici nu se mai simt. Asa incat o simpla alergare se transforma intr-o experienta de viata in sine.

Am descoperit oameni care la 65+ alearga poate mai bine decat mine, am descoperit oameni cu performante extraordinare, dar cea mai frumoasa descoperire este ca fiecare om conteaza si este recunoscut si chiar premiat. Acest fapt da un plus fiecarei experiente si te face sa revii.

Stiu nu acesta este motivul pentru care noi iesim sa alergam.dar venim dintr-un sistem unde recompensele au fost valorizate si atunci….pastrez cu sfintenie primul mop de telefon primit de la TTR; nici nu stiam ca exista asa ceva.

Luni seara (9 iulie) au fost alaturi de TTR-isti prietenii de la Ciucasx3, care ne-au incantat cu prezenta, dar si cu cadourile oferite. Ochelarii sunt absolut geniali 😎.

TTR Final_2Inca o seara faina in care ne-am rupt cu totii, cei 33 de participanti, de treburile cotidiene si ne-am aruncat in valtoarea Bucurestiului superaglomerat, amenintat de apocaliptica ploaie si ne-am incarcat cu energie pozitiva , am descoperit oameni minunati si am invatat sa traim mai frumos.

Spor in continuare la antrenament si ne revedem la Cozia in al 2-lea week-end din Septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *