TTR SLOPES CHALLENGE (TTR 108) – Raport

DSC_0982Pentru alergătorii doritori de pante, Time Trial Running a revenit in parcul Tineretului cu o nouă ediţie de antrenamente cu pante (ediţia 108), in care s-au alergat 6, respectiv 9 km pe traseul clasic de aproximativ 0,6 km.

Înainte de Start, s-a ţinut o sesiune de stretching de aprox. 15 minute, cu muzică si puţin dans, astfel că alergătorii n-au mai resimţit frigul ce s-a aşternut de-a lungul serii si s-au pregătit, aşa cum se cuvine, pentru antrenamentul cu pante ce-i aştepta la start!

Startul s-a dat in mod decalat pentru cei 35 de alergători prezenţi la această editie TTR, astfel că primul grup de alergători (ce au ales opţiunea cu 10 ture) au plecat primii, iar după aproximativ 20 de secunde, a pornit pe traseu si cel de-al doilea grup de alergători (ce au optat pentru 15 ture).

Pe traseu, alergătorii n-au întâmpinat dificultăţi si au parcurs distantele, in deplină siguranţă, chiar dacă unii dintre ei au folosit frontalele din dotare, iar ceilalţi nu! Însuşi fondatorul fenomenului TTR, Florin Simion, a fost fotograful oficial al acestei editii, pe lângă activitatea principală de a prezenta detaliile importante dinaintea începerii fiecărui antrenament TTR, si a oferit câteva premii din partea celor care sprijina proiectul.

DSC_0976

Asociatia Time Trial Running va continua să ofere varietate, in privinţa tipurilor de antrenamente si a traseelor de alergare, pregătind o nouă editie de tip “long run” in parcul natural Văcăreşti – prin urmare, fiti pe fază, deoarece vom reveni cu informaţii si detalii, in curând!

(Text: Cosmin Bucerzan)

(Foto: Florin Simion)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *