TTR RUN WEST – Noua alergare de grup marca TIME TRIAL RUNNING

WoopVa anuntam cu bucurie demararea unei noi serii de alergari marca TIME TRIAL RUNNING:
TTR RUN WEST!!!
Vor fi alergari de grup si antrenamente variate desfasurate pe diferite trasee din satele Rosu, Dudu si Chiajna (inclusiv Padurea Dudu) cand accesul nu va fi ingreunat de vreme si zona Lacul Morii (inclusiv pista tartan).
Antrenamentele sunt destinate in primul rand alergatorilor din aceasta zona a capitalei si a judetului Ilfov, dar si oricarui sportiv care doreste sa descopere aceasta arie devenita mult mai prietenoasa cu alergarea, in ultimii ani.
Cu diverse ocazii putem ajunge si in Parcul Drumul Taberii, Politehnica (in orele de acces) si pe alte trasee, dar toate din zona de Vest a Bucuresti-ului (asa cum sugereaza si denumirea proiectului).
DSC01704Majoitatea antrenamentelor vor avea startul in zona Podului ROSU / intrarea la DINAMIC PARC. De acolo putem se poate porni pe diferite variante de traseu, asa cum s-a intamplat la TTR LONG RUN LACUL MORII / CHIAJNA.
In zona de START / SOSIRE exista parcare generoasa. In plus punctul se afla la cca 500 de statia de autobuz local (434) si mircobuz. Sau la cca 10 minute de alergare fata de cea mai apropiata statie RATB din sectorul 6 (LIDL Apusului).
TTR RUN WEST_1Pentru inceput alergarile nu vor avea data si ora fixe. Le vom stabilili periodic si le vom anunta pe grupurile TIME TRIAL RUNNING, CHIAJNA ALEARGA si alte grupuri de alergare.
Frecventa de desfasurare va depinde de interesul arart de alergatori si de implicarea acestora in realizarea antrenamentelor.
Nota: Orice alte evenimente organizate de Asocitia TIME TRIAL RUNNING (desfasurate sub alt format sau in alte zone) vor purta denumiri diferite de TTR WEST RUN!
Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *