TTR PARK RUN Tineretului – Inceputul

DSC00970Celebra zicală “Nimic nu se pierde, totul se transformă” creionează, de la an la an, varietatea antrenamentelor Time Trial Running, la care sunt invitați iubitorii de mișcare, indiferent de anotimpuri, astfel încât pregătirile pentru diverse concursuri să se desfășoare într-un grup organizat în care atmosfera generală este foarte bună și plină de voioșie și zâmbete!

Conceptul TTR Park Run este menit să reprezinte stabilizarea antrenamentelor în parcurile din București (și nu numai), astfel încât alergătorii să se poată acomoda, mult mai ușor, cu traseele și cu tipurile de antrenamente pe care și le doresc, pe parcursul întregului sezon de alergare.

Parcul Drumul Taberei, cu al său traseu de aprox. 11 km (5 ture de câte 2,2 km, având treceri pe toate cele 3 poduri din incinta parcului) este primul proiect din cadrul TTR Park Run și se desfășoară în zilele de miercuri (din 2 în 2 săptămâni).

Începând din acest an, conceptul TTR Park Run își extinde proiectul în parcul Tineretului, printr-un traseu ce măsoară 8,55 km și care se parcurge în jurul lacului (3 ture de câte 2,85 km), zilele de desfășurare ale antrenamentelor fiind marți (din 2 în 2 săptămâni, alternativ cu săptămânile în care se desfășoară antrenamentele TTR Park Run Drumul Taberei).

La prima ediție TTR Park Run Tineretului, 30 de alergători s-au întâlnit lângă Cafeneaua Actorilor, au sfidat vremea geroasă și au alergat cele 3 ture propuse pentru antrenamentele din parcul Tineretului, astfel că fenomenul Time Trial Running își păstrează ideea de alergare contra timpului (alergare competitivă) și, în același timp, susține alergările pe diverse distanțe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *