TTR PARK RUN – Etapa finala si Premierea sezonului 2019

Grup_PremiereNe aflam la finalul sesonului 2019. Este deja al 2-lea an de antrenamente TTR PARK RUN. Am adunat 50 de etape, cate 25 in fiecare din cele 2 locatii: Parcul Tineretului, respectiv Parcul Drumul Taberei.

Va asteptam la ultima la alergare TTR PARK RUN (necompetitiva – nu va conta in clasamentele generale anuale), MIERCURI – 18 DECEMBRIE 2019, de la ora 19:30 (mai devreme decat de obicei). Alergarea va dura maximum 1h. Intalnirea, starul si sosirea vor avea loc la intrarea principala in parc, in zona Pietei Drumul Taberei.

Seara va continua in cadrul restaurantului AMARILLO (aflat chiar in punctul de intalnire al TTR PARK RUN), incepand cu ora 20:00.

Vom sarbatori finalul de an si vom face premierea sezonului TTR PARK RUN atat pentru PARCUL DRUMUL TABEREI, cat si pentru PARCUL TINERETULUI. Vom premia inclusiv pe cei mai fideli alergatori la ambele serii de antrenamente.

Pregatim cateva surprize, vom avea un moment artistic si ne vom simti bine impreuna in spatiul (de la etaj) pus la dispozitie de partenerul nostru – Restaurantul Amarillo.

Va multumim pentru participre, pentru efort, pentru ajutor si pentru momentele minuntate ofere si petrecute impreuna etapa de etapa! Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *