TTR PARK RUN 2019 – Al 2-lea an

FINAL_2019Antrenamentele TTR PARK RUN au continuat si in 2019, cu al 2-lea sezon in Parcul Drumul Taberei. Mai mult am consolidat acest concept prin realizarea in paralel a seriei de antrenamente TTR PARK RUN TINERETULUI (Sezon I).

Fiecare din cele doua alergari s-a desfasurat bilunar, insa la nivel de concept putem spune ca TTR PARK RUN a avut loc saptamanal, alergatorii fiind indemnati sa participe la ambele serii de antrenamente. Astfel, la final de an, am premiat atat efortul depus pentru alergarea in fiecare parc in parte, dar si prezentele cumulate intre cele 2 trasee (parcuri).

In 2019 am desfasurat 50 de antrenamente competitive TTR PARK RUN, in 2 parcuri diferite. Am realizat, prin efortul urias al voluntarilor din echipa TTR:

  • clasament general pe puncte (numar de ture parcurse) – Parcul Tineretului
  • clasament general pe puncte (numar de ture parcurse) – Parcul Drumul Taberei
  • clasament general cumulat (intre cele 2 parcuri) pe numar de participari

Dintre realizarile deosebite notam:

  • participarea la toate editiile competitive (25) si parcurgerea numarului maxim de ture (75) in Parcul Tineretului: Silviu George Boloca
  • cel mai mare numar de participari in Parcul Drumul Taberei (24): Ioana Caciulan
  • cel mai numar de participari cumulate: 39
  • total participanti la TTR PARK RUN TINERETULUI: 123
  • total participanti la TTR PARK RUN DRUMUL TABEREI: 80

La nivel de evidente, o diferenta intre cele 2 locatii a fost faptul ca in Parcul Tineretului s-au notat si timpii obtinuti pe 3 ture (numar maxim la fiecare editie).

Spre deosebire de primul an de TTR PARK RUN, cele 2 trasee de baza din 2019 (tur de lac in Parcul Tineretului, respectiv :3 poduri” in Parcul Drumul Taberei)  au fost deschise pe intreg sezonul. O situatie aparte o prezinta traseul din parcul Drumul Taberei unde, desi traseul a fost teoretic disponibil, practic din cauza aglomeratiei am propus alergatorilor, pe timp de vara, si o ruta alternativa prin exterior (Bucla Drumul Taberei – 3 ture x 3,2Km)

Apreciem efortul tuturor alergatorilor, dar si implicarea lor partea de realizare, organizare si promovare a antrenamentelor. La reusita si atmosfera frumoasa a antrenamentelor a contribuit si implicarea suplimentara din nproprie initiativa a multor alergatori, unii alegand chiar sa se sarbatoreasca alaturi de colegii lor).

Ca si noutati in anul 2020:

  • vom nota timpii parcursi si pe traseul de baza (“3 poduri”) din Parcul Drumul Taberei
  • principala modalitate de a preciere a eforturilor voastre va fi prezenta / participarea

Va asteptam sa fiti si mai implicati in 2020 si va lansam provocarea de a participa la toate editiile de TTR PARK RUN, fie in Parcul Tineretului, fie in Parcul Drumul Taberei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *