TTR PARK RUN #1 – La inceput de drum

Park Run_Etapa_1_GrupSărbătorile de iarnă au trecut, iar alergătorii s-au întors cu forțe proaspete la antrenamente pentru a se pregăti de concursurile ce vor urma pe parcursul anului curent.

Asociatia Time Trial Running își menține nota de varietate cu care și-a obișnuit sportivii, de-alungul anilor, astfel că, in a treia zi a anului 2018, am desfasurat o primă ediție care va aparține noii serii de antrenamente TTR PARK RUN.

Cei 40 de participanți (alergători si susținători) s-au întâlnit la intrarea principală a Parcului Moghioroș si au alergat intre 2 si 5 ture de traseu combinat (pante, poduri, viraje ascuțite), adică aproximativ 4-10 km (1 tură = 2 km) , chiar dacă vremea a fost destul de rece.

In zona de Start/Finish s-au făcut poze, s-au oferit primele detalii tehnice despre aceasta serie de antrenamente si s-a menținut o atmosferă plăcută datorită starii de bine a alergătorilor si a plăcerii de a face mișcare.

Clasamentele au fost alcătuite in funcție de numarul de ture parcurse si nu de timpii realizați, așa cum au fost obișnuiți alergătorii la antrenamentele Time Trial Running clasice, astfel că menționarea timpilor pe listele de înscrieri a fost opțională sau utila pentru o analiza comparativa, la fata locului.

Urmează TTR Extra (ediția 112) din cadrul evenimentelor clasice Time Trial Running. Vom alerga Duminica, 7 Ianuarie, la ora 14.00, in Parcul Tineretului.

La multi ani 2018 si vă urăm succes la concursurile din acest nou sezon!

                                                                                                              (Text: Cosmin Bucerzan si Florin Simion)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *