TTR LONG Lacul Morii – Chiajna (Ediția a VI-a) – SAMBATA, 19 NOIEMBRIE 2022

DIGTTR Long Run Lacul Morii – Chiajna, ediția VI (Editie Speciala In Memoriam RADU CRISTI si NICOLAE SDRULA) – SAMBATA, 19 NOIEMBRIE 2022, ORA 10:00, Dinamic Park (langa Podul Rosu – Chiajna)
A venit luna noiembrie, cu vreme blândă si numai bună pentru alergări lungi. In ultimii ani ați răspuns provocărilor TTR pentru alergările de tip “long run” de week-end, in zona Lacului Morii (mai exact de la Crângași până in Chiajna si retur), iar atmosfera a fost, de fiecare dată, deosebită si cu alergări foarte frumoase.
Din pacate, luna noiembrie a lui 2022 a venit cu vesti extrem de triste pentru noi, alergatorii! Prietenii nostri Radu Cristi (celebrul fotograf pe care l-ati cunoscut, in toti acesti ani, la diverse evenimente sportive) si dl. Nicolae Sdrula (alergator la campionatele nationale de veterani) au plecat langa Dumnezeu, mult prea devreme. Merita din tot sufletul sa dedicam acest antrenament Long Run in memoria celor doi si merita sa le oferim cate un gand frumos, pentru ca ei sa-l primeasca Acolo Sus, intr-o lume mai buna!
Traseul propus va masura aprox. 18-20 km si va cuprinde, in mare parte, traseul TTR Long Run Chiajna-Lacul Morii pe care il stiati din anii precedenti, cu cateva modificari pe care le vom anunta foarte curand!
Locul de intalnire (zona de Start/Finish) va fi langa Dinamic Park, chiar in zona Podului Rosu. Inainte de Startul antrenamentului, propun sa tinem 1 minut de reculegere, in memoria prietenilor nostri, Radu Cristi si dl. Nicolae Sdrula!!
Va asteptam si va recomandam sa va echipati corespunzator deoarece prognoza meteo anunta vreme destul de racoroasa si, pe alocuri, ploioasa in acest weekend!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *