TTR la Ciucas X 3 (Editia a VIII-a)

FINISH_cu_GBRFenomenul Time Trial Running şi-a făcut simţită prezenţa in staţiunea Cheia, cu ocazia participării la ediţia a VIII-a a Ciucaş 3x Trail.

Alergătorii TTR-isti s-au luat la trântă cu kilometrii si cu diferenţele de nivel, de pe cele 3 probe ale concursului (Semimaraton – 21km cu 1200m / Maraton – 40km cu 2000m / Ultramaraton – 105km cu 5000m), având posibilitatea, in acelaşi timp, de a se bucura de superbele peisaje oferite de împrejurimile masivului Ciucaş (1954m).

De principiu, vremea a ţinut cu cei prezenţi, pe aproape toata durata concursului, devenind capricioasă in partea a doua a zilei de sâmbătă (vântul destul de puternic fiind resimţit in zona vârfului Ciucaş, iar ploaia şi ceaţa creând dificultăţi ultramaratoniştilor, pe timp de noapte).

Cu toate aceste impedimente, TTR-stii, alături de ceilalţi prieteni din lumea alergării, au dovedit multă forţă, curaj si dorinţă de a se autodepăşi, obţinând rezultate notabile. Alergătorii voioşi, zâmbăreţi si foarte prietenoşi au întreţinut atmosfera de sărbătoare a alergării pe munte, aducând bună-dispoziţie atât pe traseu si la pct. de hidratare, cat si in zona de START/FINISH.

Aerul proaspăt de munte, apa de izvor, pădurile, segmentele stâncoase si terenul accidentat reprezintă motivul fundamental prin care Ciucaş X 3 isi atrage din ce in ce mai mulţi iubitori de alergare montană si-si confirmă, pe deplin meritat, anvergura unui concurs montan. Felicitări tuturor participanţilor, voluntarilor, fotografilor, organizatorilor si instituţiilor (Politia Română, Jandarmeria Română, Serviciul de Ambulanţă, Serviciul Salvamont) pentru implicare!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *