TTR International (TTR 107) – Raport

DSC_0711In luna Mai am organizat o editie speciala de TTR dedicata prietenilor alergatori din alte tari. Am avut atunci 11 “internationali” (din 7 tari), in frunte cu Hiroko Ogawa (Japonia), dar si alti straini apropiati TTR-ului cum ar fi Guzel Mirasova (Rusia) sau Miriam Gembey (Olanda). A fost experienta deosebita, sub sloganul “Thank you for running in Romania”.

Nu ne-am props sa fie neapart o traditie, insa am profit de acest concept inainte de Maratonul Intermational Bucuresti, dupa o intrebare pusa de la fel de vechiul si bunul prieten Houssam Zeineddine din Liban. El urma sa vina la Bucurseti in impreuna cu alti 3 prieteni alergatori din tara sa.

Asadar am organizat din scurt o noua editie de TTR INTERNATIONAL in seara de Vineri (13 Octombrie), in parcul Herastrau (preferatul lui Houssam), avand ca invitati speciali alergatorii din Liban. Lor li s-au mai alaturat inimoasa Guzel, irlandezul Emett Cook (deja obisnuit cu antrenamentele TTR) si noul nostru prieten Gvido Roze din Letonia, aflat in trecere prin Romania (in cursul unei calatorii mai lungi prin Europa). Au fost asadar 7 alergatori straini, din 4 tari.

Am considerat acest antrenament un “fun run” si o incalzire inainte de M.I.B. Putini retinuti la ibnceput si strainii si romanii (peste 30 de alergatori) s-au bucurat la final de o atmosfera calda, poze de grup, dar si mici cadouri din partea Time Trial Running. Ca amintirea despre acest TTR International sa fie si mai placuta, am oferit si Diplome speciale.

Continuam turul parcurilor din Bucuresti: IOR – Marti, 24 Octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *