TTR INSTINCT (TTR 102) – Raport

TTRunnersUnele editii ale antrenamentelo Time Trial Running sunt realizate impreuna cu “prieteni ai TTR-ului (organizator de competitii sau reprezentanti ai bramdurilor si magazinelor de profil).

TTR 102 a fost o noua editie speciala prin implicarea prietenilor de la Trisport. Cu ajutorul lor alergatorii TTR au luat un prim contact (o mare parte din ei) cu noul brand INSTINCT Trail Inspired (originar din Franta). Unul din motive a fost prbarea si testarea in alergare

Pe 24 August (intr-o seara de Joi, in Parcul Tineretului), cu ocazia TTR INSTINCT am readus alergatorii pe traseul “cu panta” inclusa, tura de cca 530m fiind repetata de 15 ori. De data aceasta nu am spus STOP JOC! A fost un efort intens, la ceas de seara, rasplatit cu produse  marca Instinct (pahare din silicon, recipiente de hidratare din silicon si vizioare).

Desi TTR 102 s-a suprapus cu evenimentul realizat de Nike, 50 de alergatori s-au bucurat de racoare (prima la prima tura), de atmosfera frumoasa, de caderea serii, de punctul de hidratare si alimentare, de momentele deosebite de la final (au fost aduse multumiri speciale si oferite premii fie incepatorilor, copiilor sa prietenilor vechi).

Credem ca ati avut parte de un antrenamenet foarte reusit si va tinem pumnii la competitiile toamnei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *