TTR in Parcul Carol (prolog 2021) – Sambata, 12 Decembrie

Constantina_Dita@TTRAsociația Time Trial Running vă invită la o nouă ediție specială cu care dorim să anunțăm noul proiect de antrenamente marca TTR pe anul viitor . Această ediție se numește TTR in Parcul Carol (prolog 2021) si va avea loc in dimineața zilei de Sâmbătă, 12 decembrie 2020, începând cu ora 11:00.
Locul de întâlnire va fi pe platoul din fata Mausoleului (in partea de sus scărilor unde va fi, de altfel, si zona de START/FINISH), unde vom tine o scurtă ședință tehnică si o sesiune de stretching.
Traseul clasic din Parcul Carol reprezintă o buclă de aproximativ 1,25 km ce include o coborâre si o urcare pe asfalt, completate de o coborâre si de o urcare pe zona scărilor (conform hărţii ataşate). Aceasta buclă se va parcurge de 5 ori. Startul se va da, individual, la interval de 5 secunde.
Clasamentul va fi postat pe pagina evenimentului, in timp util, iar dvs. puteţi lăsa in zona de Start/Finish bagaje, haine, biciclete etc.
Sperăm ca aceste ediții speciale din ultima perioadă, cu care am reușit să vă readucem in atmosfera antrenamentelor TTR variate din anii precedenți (dinaintea apariției conceptului PARK RUN), să vă aducă multe bucurii si dorință de alergare, chiar si in aceste vremuri destul de complicate.
-> IMPORTANT: Se vor respecta regulile de distanțare socială recomandate de către autorități, din cauza problemei COVID 19 existente la nivel național, pentru siguranța si sănătatea celor din jur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *