TTR in Parcul Carol – Contratimp de poveste

TTR IN CAROLAnul 2020 se incheie, iar proiecte noi marca Time Trail Running incep sa prinda contur.
Astfel am cules dorinte, idei si am alcatuit noul plan de antrenamente pentru anul 2021. Primul din aceasta serie a fost Prologul, asa cum colegul nostru Cosmin Bucerzan l-a numit, antrenamentului TTR din Parcul Carol.

In data de 12 decembrie 2020 am readus antrenamentele TTR in Parcul Carol. Vremea ploaiasa si vantul nu ne-au tinut departe, acestea ne-au motivat si am alergat cu voie buna.
Traseul este putin solicitant, adunand in cele 5 ture propuse, o diferenta de nivel de aproximativ 150m.  Tura, alcatuita din pante si scari, este potrivita pentru antrenamente intense si pentru competitii montane.

UpNe-am bucurat sa intalnim si alti sportivi veterani iesiti la mers sportiv sau sa ni se alature alergatori de ultramaraton. Am fost incantati ca alergatorii au venit cu feedback-uri, sugestii care deja se aflau pe lista noastra si au la apreciat faptul ca le vom pune in aplicare.

Astfel, daca anul 2020 ne-a tinut departe de antrenamente intense, intalniri cu prieteni din marea comunitate de alegatori, concursuri, energia intalnita la alergari, noi suntem recunoscatori pentru faptul ca ne-am mobilizat, iar antrenamentele le-am continuat respectand regulile impuse de autoritati, cat si impuse de responsabilitatea noastra. 

Am ramas optimisti, iar multi dintre noi am reusit sa ne pastram si imbunatatim sanatatea.
HappyPentru anul 2021 avem ca obiectiv sa continuam cu evenimentele specifice, sa pastram comunitatea TTR cat mai unita si omogena, sa avem alergari speciale pentru toate categoriile de sportivi, experiente cat mai inedite si nu in ultimul rand sa incepem antrenamentele competitive, de intensitate, si anume alergari contra timp in noul Parc Carol.
Va dorim sa ne ramaneti alaturi, sa va implicati cand simtiti si asteptam sugestii.
Restul detaliilor despre antrenamente, proiecte le vom anunta din timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *