TTR Implineste 3 ani – Duminica, 17 Ianuarie 2016 (Parcul Tineretului)

Ioana_si_Alex_la TTRA fost o propunere inedita la inceput, un experiment transformat intr-un frumos proiect sustinut de alergatori si nu numai. Cu mult suflet, dar si cu mult ajutor din partea prietenilor (voluntari, organizatori de concursuri si parteneri), TIME TRIAL RUNNING a devenit mult mai mult decat o serie de antrenamente in parc.

Fara o planificare riguroasa a antrenamentelor, TIME TRIAL RUNNING s-a desfasurat regulat si a reusit sa ajunga la 65 de editii in 3 ani! Da, 3 ani! O “performanta” care merita marcata printr-o editie aniversara.

Ana Maria(RIA)Va asteptam la TTR – 3 ANI, Duminica – 17 Ianuarie 2016, ora 14:00, in Parcul Tineretului, la Cafeneaua Actorilor. Va fi ocazia perfecta pentru a afla ce inseamna si ce a devenit TTR, incercand totodata sa stabilim si un nou record de participare.

Antrenamentul cu nr. 66 va fi cel “clasic”: start individual (la interval de 5 secunde, in ordinea inscrierilor) si o alergare de 5,7Km (2 ture de lac). Asteptam atat vechii TTR-isti cat si incepatorii sa creeze atmosfera de sarbatoare, o atmosfera aparte nelipsita de la antrenamentele TTR.

Noi vom avea grija sa va tinem ocupati inainte si dupa alergare. Vom oferi diplome si premii speciale, dar pregatim si o tombola generoasa. Dupa antrenament vom posta Clasamentul si Diplomele online.

Pe traseuLa TTR nu vorbim de taxa de participare, dar ne-ar bucura sa afle despre TIME TRIAL RUNNING si prietenii, colegii sau vecinii vostrii. Am fi fericiti sa veniti impreuna cu ei la TTR – 3 ANI.

Ne intalnim pentru povesti, detalii tehnice si inscrieri la ora 13:30 la Cafeneaua Actorilor. Puteti depozita haine, bagaje si alte obiecte. Vom asigura hidratarea cu apa, izotonic. Incercam si ceai cald. Aa..ar trebui si sampaniae la final, nu?

TTR 66 va fi totodata si un antrenament (fie el si fara scari) pentru SKY RUN (23-24 Ianuarie). Organizatorii ne vor pune la dispozitie si 2 participari gratuite, oferite prin Tombola.

Chiar si cei care nu pot / nu vor sa alerge pe 17 Ianuarie sunt asteptati cu drag la TTR. Sustinatorii si voluntarii (inclusiv fotografii) vor fi foarte apreciati.

Banner_Slogan_1

Sa fie alergare! Sa fie sarbatoare! TTR implineste 3 ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *