TTR GIRLS RUN (TTR 129) – 25 Noiembrie, ora 15:00 – Parcul Tineretului

gr19In luna Noiembrie a anului trecut am realizat o editie speciala de TTR dedicata fetelor, drept multumire pentru interesul lor fata de alergarile Time Trial Running, dar si pentru implicarea acestor in actiunile noastre. Am dorit la acel moment si o “intrecere” intre unele dintre cele mai rapide alergatoare din Bucuresti si nu numai.

Ne-a placut ce s-a intamplat in 2017, asa ca TTR GIRLS RUN revine si in anul acesta, tot sub forma unei alergari competitive: Duminica, 25 Noiembrie 2018, ora 15:00, in Parcul TineretuluiCafeneaua Actorilor.

Se vor parcurge 3 ture, pe traseul din jurului lacului (8,5Km in total). Startul va fi comun pentru toate participantele. La final vom realiza un Top 15 si vom acorda Diplome. Asteptam si fete care doresc sa alerge 1 sau 2 ture.

La TTR 129 asteptam si baietii. Acestia vor alerga in sens invers si vor parcuge 3 ture, startul fiind individual, la interval de 5 secunde intre alergatori. Ii rugam sa ramana pana la final pentru a sustine fetele.

Ne intalnim incepand cu ora 14:30 pe aleea din fata Cafenelei Actorilor. Inscrierile se fac la fata locului, pana la ora 14:55. Inainte de start vom avea o sesiune de incalzire si vom realiza poza de grup. In zona de Start / Sosire va exista un punct de hidratare si alimentare. Rezultatele vor fi afisate in ziua urmatoare.

TTR GIRLS RUN (editia a II-a)  reprezinta si un antrenament pentru Maratonul 1 Decembrie 2018.

Provocarea nostra pentru voi este: depasirea numarului de alergatoare prezente in 2017 si nume 44.

Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *