TTR GIRLS RUN (TTR 109) – Raport

gr24Fetele n-au ţinut cont de vremea mohorâtă si au alergat la această editie cu nr. 109 a antrenamentelor TIME TRIAL RUNNING, dedicată lor in mod special, astfel incat să se pregătească foarte bine si să cumuleze volum de kilometri pentru probele de la Maratonul 1 Decembrie.

TTR GIRLS RUN a fost un antrenament cu specific de competitie, astfel că printre cele 44 de alergătoare s-au numărat: ultramaratoniste, o campioana la Iron Man, cicliste de top dar si incepătoare. Ele merită felicitările noastre pentru efortul si determinarea de care au dat dovadă pe parcursul antrenamentului, dar si pentru faptul că au fost zambitoare si pline de voiosie.

gr109Baietii nu au stat nici ei departe de fete si de traseul de alergare, astfel ca printr-o tură alergată in sens invers, le-au sustinut pe doamne/domnisoare si le-au motivat să nu se simtă descurajate de vremea inchisă.

Cu ocazia acestei editii TTR, s-a stabilit timpul reper (cel mai bun timp) pentru o tură de lac (2,85Km) in Parcul Tineretului si, anume, 09min.23 sec. (Florin Bogdan Anghel, urmat fiind, la scurt timp, de Ionut Marian Purcea cu timpul de 09min.26sec.)

Pe această cale, le transmitem multumiri celor ce au putut sustine Asociatia Time Trial Running in a oferi premii pentru primele 15 fete, precum si alte premii speciale (Varta, Isostar, Revista Femeia de Azi si altii).

De asemenea, multumirile noastre se indreaptă către staff-ul TTR (Flori, Cristina, Gabriela, Cristian si Vlad) si către cei ce s-au oferit sa dea cate o mana de ajutor! Fiti pe fază!

Urmează TTR de Mos-Nicolae (7 Decembrie). Revenim cu detalii, in timp util!

                                                                                                       (Text: Cosmin Bucerzan / Foto (Elena Hogas)

 

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *