TTR EXTRA (TTR 112) – Raport

DSC_1766Daca e inceput de an, atunci vorbim despre TTR EXTRA.

Duminica 7 Ianuarie, in zi de mare sarbatoare (Sfantul Ion), am desfasurat editia cu nr. 112. S-a alergat pe traseul” clasic” in jurul lacului din Parcul Tineretului. La cele 2 ture obisnuite am mai adaugat una, distanta totala fiind de 8,55 Km.

Antrenamentul a fost precedat de o sedinta de incalzire, tinuta de Andreea, careia ii multumim! Iar startul a fost cel specific TTR-ului: plecare individuala, la interval de 5 secunde, fiecare participant avand parte de momentului saude glorie (fotografie si incurajari).

A fost un antrenament mai dificil decat se asteptau alergatorii, prin prisma vremii care i-a afectat indirect. Temperaturile demne de primavara tarzie au facut ca parcul sa fie aglomerat, alergatorii fiind nevoiti sa execute un adevarat slalom printre cetatenii aflati la plimbare, carucioare, biciclete si altele.

La TTR avem de cele mai multe ori partede o atmosfera deosebita, indiferent de conditii. Participantii s-au strans treptat, ajungand pe parcurs la un numar impresionat: 74. Fie ca au alergat, au dat o mana de ajutor, au facut poze sau au oferit sustinere, toti au aratat inca odata cat de frumoasa si plina de energie poate fi o comunitate de alergatori, indiferent ca se numeste Time Trial Running sau altfel.

Atat alergatori din parc, cat si simpli cetateni s-au oprit si au dorit sa afle ce se intampla. Printre ei a fost si Michael Wong (cetatean american, originar din Hong Kong) cu care ne-am imprietenit si ne-a promis ca va alerga curand la TTR. Datorita lui, dar si neobositei Hiroko Ogawa (Japonia), TTR EXTRA a participare internationala.

Le multumim in mod special fotografului Paul Bechea (pozele: aici), dar si lui Razvan Dragut pentru multe sarcibi indeplinite la zona de Start / Finish. Inca o data le uram la Multi Ani celor care de ziua lor onomastica au ales sa alerge la TTR.

Urmeaza o editie speciala, in care vom aniversa 5 ani de TTR, pe 21 Ianuarie, la ora 15:00, in aceesi locatie. Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *