TTR de TOAMNA (TTR 103) – Raport

DSC_0234TIME TRIAL RUNNING are avantajul unei frumoase diversitati a traseelor, a locatiilor si a tipului de antrenament. Incercam sa programam fiecare editie in functie de competitii si de nevoile alergatorilor. Ne dorim ca TTR-istii sa ramana langa noi oriunde am merge, insa este bucuria noastra sa fim alaturi de ei si sa organizam antrenamente TTR in locurile lor preferate.

Marti, 5 Septembrie, ne-am intors cu drag in Parcul Carol. Acolo avem parte de un traseu foarte apreciat si de un antrenament potrivit pentru orice tip de competitie si proba.

A fost un TTR de TOAMNA cu aer de poveste. 65 de participanti (o treime fiind nou veniti) s-au bucurat de o atmosfera frumoasa, o vreme de vara si un antrenament solicitamt, insa numai bun pentru compettiiile ce urmeaza.

Mai mult ca niciodata am remarcat interesul alergatorilor pentru detalii si recomandari, am observat disciplina, motivatia, energia si modestia lor. Am urmarit cu atentie efortul, postura si gesturilr participantilor tinand cont ca o mare parte dintre ei urmau sa participe la populara competitie de alergare montana Ciucas X 3.

Grup_FinalLa finalul antrenamentului (TTR 103) mi-au fost solicitate sfaturi si indrumari. Am oferit cu drag recomandari bazate pe experienta mea la competitii in general si in special la concursul cu Start si Sosire in Statiunea Cheia.

Dupa sedinta tehnica si tura de incalzire au fost parcurse 5 ture (inclusiv scari). Ca de obicei am avut punct de hidratrare si alimentare, am oferit premii speciale si la tombola si am oferit informatii utile din lumea alergarii. Speram ca v-au placut si pozele!

Felicitari tuturor! Ati fost din nou la inaltime la figurat, dar si la propriu (start-ul si finis-ul au avut loc pe platoul din fata Mausoleului). Ne revedem la TTR 104, Duminica – 17 Septembrie, in Parcul Tineretului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *