TTR de DRAGOBETE – Raport

TTR DragobeteAntrenamentele Time Trial Running au ajuns la editia cu nr. 115, chiar in weekendul serbarii Dragobetelui, astfel ca in seara zilei de duminica 25 Februarie, Cafeneaua Actorilor, gazda noastra obisnuita din acesti ani care, prin bunavointa ei, a permis alergatorilor sa organizeze numeroase editii TTR, precum si “traseul clasic”, au sustinut din nou, indiferent de conditiile nefavorabile ale vremii, fenomenul TTR, prin posibilitatea de a organiza si aceasta editie TTR de DRAGOBETE.
La editia speciala de Dragobete (TTR 115) au participat 24 de alergatori (organizatori, voluntari, perechi/echipe si alergatori la proba individuala). Pe traseul clasic din Parcul Tineretului (5,7 km) s-au alergat 1 respectiv 2 ture, luand startul (din 3 in 3 secunde), mai intai echipele/perechile si, ulterior, alergatorii probei ndividuale.
La finalul editiei, s-au acordat cateva premii din partea partenerilor, medalii si cupe pentru alergatorii si cuplurile de alergatori care s-au implicat sufleteste, de-a lungul timpului, in tot ceea ce reprezinta fenomenul TTR.
Dupa degustarea unui ceai cald si a unui vin fiert, in restaurantul Cafeneaua Actorilor, alergatorii ce-au mai ramas dupa finele editiei TTR au lansat un meci de bulgareala cu zapada, astfel ca fenomenul TTR nu reprezinta doar un prilej de a face miscare pentru sanatate dar inseamna si distractie si buna dispozitie!
                                                                                                                                                   (Text: Cosmin Bucerzan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *