TTR de CRACIUN (TTR 111) – Raport

DSC_1631In seara zilei de 22 Decembrie 2017, cei aproximativ 35 de alergatori TTRisti s-au intalnit la Cafeneaua Actorilor din parcul Tineretului pentru a vesti zilele de Craciun, prin miscare, in cea de a 111-a editie a antrenamentelor Time Trial Running (TTR de CRACIUN).

Dupa ce a impartit cadouri celor cuminti si cate o joarda pentru cei care n-au fost cuminti, Mos Craciun a condus sesiunea de incalzire pentru ca alergatorii sa incheie antrenamentul in siguranta, fara probleme musculare!

O alta surpriza a serii a fost prezenta ultramaratonistului Nicu Buceanu, cel ce a reusit una dintre marile ispravi si performante pentru tara noastra, castigand ultramaratonul de 144 de ore (6 zile) din Florida (SUA) prin alergarea celor 658,8 km (cu doar 10 ore de odihna, cumulate, in aceste 6 zile).

In ciuda vremii destul de reci, participantii s-au simtit destul de bine si au alergat cele 2 ture clasice de lac, iar la finalul antrenamentului s-au hidratat si au servit din produsele primite de la sponsori si, inclusiv, cele de la Mos-Craciun, precum si tortul oficial al editiei!

DSC_1668

Le multumim voluntarilor si membrilor staff-ului TTR pentru implicare si va uram tuturor: Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si realizari langa cei dragi!!

(Text: Cosmin Bucerzan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *