TTR de CRACIUN 2019 (TTR 131) – Raport

TTR_Start individualNu puteam incheia seria de antrenamente si evenimente Time Trial Running din 2018 fara editia speciala, devenita traditie: TTR de CRACIUN.

Am ales de data aceasta sa alergam chiar in preajma Craciunului, pe 23 Decembrie, la ora 16:00 in Parcul Tineretului. Alergatorii au parcurs 1, 2 sau 3 ture de lac.

Intrucat pentru 2019 am pregatit anumite schimbari, am ales ca TTR 131 (TTR DE CRACIUN) sa aiba obisnuitul caracter competitiv: start individual la interval de 5 secunde, cronometrare si clasament feminin si masculin. N-au lipsit premiile la tombola, hidratarea si bunatatile.

Antrenamentul a inceput cu o sesiune de incalzire tinuta de Daniela Militaru, antrenor personal. Tot in debutul evenimentului a fost facuta invitatia de a participa la alergarea caritabila de 24h din Parcul Lumea Copiilor, dedicata lui Vladut. Iar la final au fost oferite 2 premii speciale pentru 2 sportivi aflati permanenta alaturi de actiunile TTR. Este vorba de Mihai Godeanu participant fidel si constant, inca de la primele editii (2013) si despre Silviu George Boloca un adevarat ambasador al proiectului Time Trial Running in 2018, cu participari numeroase la competitii oficiale in tricoul TTR.

Putem spune ca a fost ultimul antrenament TTR, sub forma cunoscuta. Din 2019 vom continua antrenamentele prin conceptul “park run”, initiat deja din 3 Ianuarie 2018, in Parcul Drumul Taberei. Va asteptam din luna Ianuarie la TTR PARK RUN Tineretului.

Felicitaror tuturor prietenilor TTR care au ales sa sarbatoreasca Craciunul si prin alergare!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *