TTR ALATURI de PRIETENI (TTR 127) – Raport

Grup_2Antrenamentele Time Trial Running au revenit în Parcul Natural Văcărești, prin organizarea ediției cu nr. 127, denumită TTR Alături de prieteni.
La startul antrenamentului s-au aliniat 15 alergători care au parcurs 2 ture de câte 5 km, din incinta Parcului Natural Văcărești.
TTR Alături de prieteni (TTR 127) a fost un antrenament de alergare usoara, în care au fost sărbătoriți doi prieteni de suflet ai fenomenului TTR, Flori Nenu si Cosmin Bucerzan.
Chiar daca, inainte cu cateva minute de inceperea antrenamentului, a plouat intr-o repriza scurta, traseul de alergare s-a prezentat in conditii foarte bune, iar antrenamentul s-a desfasurat fara probleme.
Au fost făcute numeroase fotografii si câteva filmări din timpul alergării, iar în zona de start a fost amenajat un punct de hidratare cu diverse produse (atât de la sponsori, cât si din partea sărbătoriților zilei).
Voie bunaAlergătorii au fost mai veseli si mai bine dispusi ca niciodata. Aerul de sarbatoare a fosr prezent pe tot parcursul antrenamentului, iar la final au fost prezentate pe scurt cateva detalii cu privire la viitoarele antrenamente TTR din săptămânile ce vor urma.
Echipa TTR va mulțumește pentru prezenta și va așteaptă la următoarele ediții, în număr cât mai mare și cel putin la fel de voioși și zâmbitori!
(Text: Cosmin Bucerzan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *