TTR ajunge si in Parcul Ia Izvor. IZVORUN (TTR 117). 27 Martie. 7.30pm

A52I1265Iarna pare hotarata sa mai stea pe la noi. Hotarati suntem si noi sa alergam si sa ne adaptam la vremea de afara. Va provocam la un nou antrenament Time Trial Running de data aceasta intr-o noua locatie si anume Parcul Izvor.

Va invitam la IzvoRun (TTR 117), Marti 27 Martie 2018, la ora 19:30, pentru o alergare competitiva, pe distanta de 6,5Km.

Vom parcurge 5 ture, pe un traseu de 1,3Km. Startul vi fi individual, la interval de 5 secunde intre participanti. Antrenamentul “contra timp” va fi precedat de 1 tura de inlcalzire / recunoastere a traseului.

Punctul de intalnire, start si sosire va fi la intrarea de la “Podul Hasdeu (la intersectia Splaiul Independentei – Strada Bogdan Petricei Hasdeu). Va asteptam la ora 19:15 pentru inscrieri si detalii tehnice.

La cca 250m de zona de intalnire se afla Statia de Metrou Izvor, dar si statia RATB (104, 123, 385, 136). In functie de conditiile meteo si de posibilitati veti putea lasa in zona de start haine, bagaje, biciclete etc. Noi recomandam sa veniti pregatiti de alergare si echipati corespunzator.

Mai greu este sa iesiti afata din casa, altfel pofta vine alergand. Haideti sa animam parcul Izvor, in aceasta iarna tarzie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *