TTR 123 (PB la TTR) – Raport

FLORI_la_STARTAntrenamentele TIME TRIAL RUNNING s-au intors „acasa”, pe traseul clasic din parcul Tineretului (2 ture de lac – 5,7 km), dupa o perioada in care acestea au „migrat” in alte zone ale capitalei.

Peste 50 de persoane au participat la aceasta editie cu nr. 123, denumita PB la TTR, la care si-au aratat calitatile de sprinteri, fie pe o tura, fie pe ambele ture ale traseului clasic din jurul lacului Tineretului.

Una dintre surprizele serii a fost reprezentata de clipul special realizat de sarbatoritul zilei Victor Vlad Boldijar, prin care a adus o stare de buna dispozitie tuturor alergatorilor si acesta fiind un factor motivational pentru desfasurarile urmatoarelor editii Time Trial Running.

Un alt element foarte interesant si, speram noi, pe care il vom revedea si cu alte ocazii a fost constituit de prezenta a trei familii cu copii care au alergat impreuna una sau chiar ambele ture ale clasicului din Parcul Tineretului.

Ca de obicei startul s-a dat din 5 in 5 secunde, precedat de o sesiune de incalzire/stretching condusa Cosmin Bucerzan, care a lansat o premiera la aceasta editie TTR si anuma Lista de Inscrieri si Clasamente (Masculin/Feminin) Live fiind ajutat de prietenii extraordinari din stafful TTR, Cristiana Radulescu si Flori Nenu.

La final echipa TTR a oferit cateva premii prin tragere la sorti (premii oferite de sponsorii care ne sustin deja de cativa ani incoace), dar si cadouri noilor veniti in comunitatea Time Trial Running.

La aceasta editie speciala punctul de hidratare/alimentare din zona de start/sosire, amplasat in apropierea restaurantului Cafeneaua Actorilor, a fost asigurat de prietenul nostru Victor Boldijar care a ales sa sa sarbatoreasca alatuiri de alaturi comunitatea TTR. Ii multumim pentru implicarea sa si ii uram LA MULTI ANI!

Pentru editia TTR 124 pregatim noi surprize! Va asteptam sa alergam contra timpului, alaturi de prieteni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *