Traditie si alergare: TTR de DRAGOBETE – 25 Februarie 2018 – Parcul Tineretului

PERECHE_TTRDupă cum v-ați obișnuit in ultimii ani, obiceiurile românești s-au celebrat prin alergare, astfel că Asociatia Time Trial Running revine cu antrenamentele in parcul Tineretului și vă invită la ediția cu nr. 115, numita „TTR de Dragobete”.

Aceasta editie speciala este dedicata perechilor de alergatori, astfel că cei 5,7 km ai traseului Clasic Tineretului (2 ture de lac) se vor parcurge intr-o atmosferă de sărbătoare a iubirii si prieteniei și, mai ales, de dragoste pentru mișcare.

Locul de întâlnire va fi lângă Cafeneaua Actorilor unde vom amplasa și zona de Start/Sosire, așa cum v-am obișnuit in cei 5 ani de TTR.

După şedinţa tehnică și o scurtă prezentare generală a ediţiei, va avea loc o scurtă sesiune de încălzire (stretching) ce va preceda startul oficial al antrenamentului. La ora 18:30 vom avea un Start pentru PERECHI, dar și un Start Individual pentru ceilalţi participanţi. In ambele cazuri se va pleca la interval de 5 secunde, în ordinea înscrierilor.

Prin urmare, vă așteptăm, începând cu ora 18:15, să vă înscrieți pe listele de participare (atât CUPLURI, cât și individual) și să vă lăsați bagaje, haine, biciclete, etc. in zona de Start/Sosire.

Clasamentele și Diplomele vor fi postate pe pagina evenimentului, in timp util.

Vă dorim mult spor la alergat… din dragoste pentru sport și pentru sănătatea voastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *