Time Trial Running sarbatoreste din nou: TTR 30 – JOI, 31 Iulie 2014

MirceaNe plac momentele speciale, ne plac alergarile inedite, ne plac aniversarile. Fiecare TTR e un fel de sarbatoare in alergare. Insa de dat asta chiar aniversam: 30 de editii de antrenamente TIME TRIAL RUNNING.

JOI, 31 Iulie 2014, ora 20:00, ne strangem in numar mare (putem sari si bariera de 100 de participanti, de ce nu?) in parcul Tineretului, la TTR 30. Intalnirea, startul si finish-ul vor fi in zona rondului de trandafiri (la cca 300m de Cafeneaua Actorilor).

O noua cifra rotunda pe care o marcam cum se cuvine: alergati cat va tin picioarele (pentru un record personal si poate de traseu). Noi venim cu mici surprize, ca de obicei, iar dupa antrenament ( a 2-a zi) cu diplome si clasament.

Pentru TTR 30 revenim in Parcul Tineretului. Se va alerga pe traseul clasic (2 ture de lac), de cca 5,7Km). Start-ul va fi individual, la interval de 10 secunde. Se va pleca in ordinea inscrierii pe lista.

Intalnirea va fi la ora 20:00. Vom avea cate lucruri de povestim si cadouri, la Tombola. Startul: nu mai tarziu de 20:30. Puteti lasa in grija noastra bagaje si alte obiecte.

Lunia Iulie se incheie cu cireasa de pe tort: TTR. Mai mult, ultimele 3 zile din luna inseamna si un mic festival al alergarilor de grup: Marti (29 Iulie) – antrenament cu pante, Miercuri (30 Iunie) – Romniceanu Stairs Run, Joi (31 Iulie) – Time Trial Running.

La TTR30 vom fi ajutati cu izotonic si nu numai, de ISOSTAR!

Sa nu uitam…avem si o “taxa de participare”: va cerem sa convingeti un prieten (sau mai multi) sa alerge pentru prima data sau sa se reapuce de alergat, chiar la TTR! Ce spuneti? E scumpa taxa? Va primim si fara taxa! Doar e editie aniversara!

Cu ocazia TTR30 lansam si noul nostru slogan: ALERGAM CONTRA TIMPULUI!

Jump_TTR_28

Comments
  1. Mircea | Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *