TIME TRIAL RUNNING No. 26 – Ne recuperam dupa Semimaratonul Bucuresti – Luni, 19 Mai 2014

Stim unde veti fi si ce veti face (aproape) toti, Duminica, 18 Mai 2014. Si mai stim ca veti avea nevoie de o “revenire”. Cel mai probabil unii inca vor mai avea rezerve de viteza si vor incerca un PB si la TTR!

Asa ca LUNI, 19 Mai 2014, ora 20.00 (In Parcul Tineretului) va asteptam la o noua editie clasica deTIME TRIAL RUNNING, un TTR de REVENIRE dupa Bucharest International Half Marathon – Edtitia a III-a.

TTR14_Catalin_Paduraru_1TTR26 se va alerga e traseul de 5,7Km (2 ture de lac) in Parcul Tineretului, cu start individual la interval de 10 secunde, in ordinea inscrierii pe lista. Startul si Finishul vor fi langa Cafeneaua Actorilor. Efortul vostru va fi rasplatit, a 2-a zi, cu un clasament si diplome online.

Intalnirea pentru inscrieri si sedinta tehnica va fi la ora 19:45, langa Cafeneaua Actorilor. Este un antrenament competitiv, asadar nu exista taxa de participare, insa voia buna este obligatorie.

Daca preferati totusi o pauza, va asteptam oricum sa ne dati o mana de ajutor, sa faceti poze si sa va incurajati prietenii.

Va multumim pentru sunteti alaturi de comunitatea TTR, fie online, fie la antrenamente. Dupa e oditie superba la 1 Mai, vom incerca sa avem un TTR deosebit si pe 19 Mai.

O saptamana buna, de alergare, incepe cu TTR!

TTR_Grup_X

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *