Te asteptam la TTR PARK RUN in luna Mai

PARK RUN_STARTHello May,
Un Florar bogat in competitii frumoase si tentante de la care ne dorim “laurii” muncii noastre, roadele antrenamentelor, multe dintre ele sustinute alaturi de TTR.
Alaturi de TTR Park Run te astept si pe tine pentru a te bucura de 1, 2, 3, 4 sau 5 ture de parc  si poti alerga alaturi de oameni pozitivi, empatici si deschisi sa te ajute si sa-ti impartaseasca din experienta lor, daca esti incepator.
PARK RUN_MonicaTTR Park Run inseamna o alergare saptamanala in parcurile Tineretului respectiv Drumul Taberei, inseamna alergare contra cronometru sau iesirea din zona de confort dar, in acelasi timp inseamna si relaxare dupa o zi incarcata , zambete, oameni faini, dulciuri😋 si cel mai delicios ceai.


Nu in cele din urma inseamna poze, momente, amintiri de la aceste reuniuni cu familia de alergatori.
Vino la antenamentele TTR Park Run si vei avea doar de castigat!

(Text: Monica Canepa /

Foto: Florin Simion)

_____________________________________________________

Speram sa acceptati invitatia Monicai si a intregii echipe TTR, de a participa la antrenamentele TTR Park Run intr-unul din cele doua parcuri sau chiar in ambele (Parcul Tineretului si Parcul Drumul Taberei).

Monica Canepa este una dintre cele mai constante si mai dedicate alergatoare prezent la seria de antrenamente TTR Park RUN, imbraca cu mare bucurie tricoul TTR si va tine, de cate ori va avea ocazia, sesiuni de incalzire inainte de startul alergarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *