Se lanseaza seria de antrenamente TTR PARK RUN

FinishAnuntam (de data aceasta in mod oficial) lansarea, chiar in debutul anului 2018, a unei noi activitati marca TIME TRIAL RUNNING si anume TTR PARK RUN, un antrenament tinut o data la 2 saptamani, in prima faza in Parcul Drumul Taberii (fost Moghioros).

Primul antrenament va avea loc pe 3 Ianuarie, la ora 20:00. Locul de intalnire va fi la intrarea principala a parcului. Alergatorii vor veni pregatiti de alergare, inclusiv hidratare.

TTR MOGHIOROS_2018 copyTraseul propus masoara cca 2Km si include urcari pe toate cele 3 poduri, iar tipul de antrenament poate varia de la o editie la alta, la dorinta noastra sau a voastra. Recomandam parcurgerea a 5 ture, dar durata si lungimea alergarii depinde si de voi. Va fi un antrenament de intensitate, asadar prima si ultima tura vor fi de incalzire, respectiv de revenire.

Vom alerga impreuna si vom avea sprijinul inimosului grup “Alergare Bucla Moghioros”. In plus, TTR PARK RUN (Moghioros) se va dsefasura alternativ cu ROMNICEANU STARS RUN, aceste 2 evenimente urmand sa-si “premieze” participantii la final de an.

La fiecare editie vom avea  o lista de participare, unde se va specifica numele alergatorului si numarul de ture parcurs. La final de an vom avea un 2 clasamente: numar de participari (prezente), respectiv  numar de ture parcurse (maxim 5 per editie).

Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *