Revenim in Parcul Tineretului, pe traseul clasic pentru un PB @ TTR!

DSC_0278Antrenamentele Time Trial Running revin in parcul Tineretului, pe celebrul traseu clasic alcătuit din 2 ture de lac -> 5,7 km si vă invită la ediția cu nr. 123 a TTR (PB @ TTR).

Pe parcursul edițiilor din acest an, atât in cele clasice, cât si in cele de tip Park Run (ediții in care se contabilizează nr. de ture efectuate pe traseul TTR din parcul Drumul Taberei), alergătorii n-au renunțat la spiritul competitiv astfel că le vom oferi un nou prilej de a-si testa limitele către noi recorduri personale intr-o ediție dedicată vitezei.

Chiar dacă ne aflăm in plin sezon de concursuri montane, nu trebuie să uităm de pregătirile pentru probele Maratonului București, din toamnă, astfel că TTR 123 va fi o ediție de viteză, încadrată in aceste pregătiri.

După şedinţa tehnică si o scurtă prezentare generală a ediţiei, vom da Startul individual, din 5 in 5 secunde. Chiar in zona de Start/Finish, așa cum v-am obișnuit, vom avea un punct de hidratare dotat cu apă, isotonic, produse de la sponsori, etc., astfel incât dvs. să vă simțiți, ca de obicei, in atmosfera unui concurs de alergare. De asemenea, vă anunțăm că puteţi lăsa in zona de Start/Finish bagaje, haine, biciclete etc.

Clasamentul si Diplomele vor fi postate pe pagina evenimentului, in timp util.

Vă așteptăm să veniți in număr cât mai mare si să fiti voioși si zâmbitori!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *