Primul TTR la munte: TTR COZIA 2019 – 12 Ianuarie – Calimanesti-Caciulata

TTR GIRLS_STARTLa inceputul anului 2019 Asociatia Time Trial Running si Pegas Triatlon Club va invita la o editie speciala de antrenamente competitive marca Time Trial Running pe Valea Oltului, mai exact la Calimanesti-Caciulata.

TTR COZIA 2019 va avea loc Sambata, 12 Ianuarie 2019 si face parte din programul evenimentului Gala Circuitului Carpatilor la Alergare Montana.

Startul se va da din fata Hotelului Central, vis-a-vis de Centrul de informare din Calimanesti. Va propunem 2 trasee, in lungime de 5Km, respectiv 17Km.

Se va alerga pe “drumul de cura balneara” dintre Calimanesti si Caciulata (in spatele hotelurilor), se traverseaza (cu grija) soseaua nationala pe trecerea de pietoni din dreptul Hotelului Traian (vor fi acolo voluntari) si inapoi pana in Calimanesti pe malul Oltului. Distanta Traseul 1: circa 5 Km.

Va exista si un al doilea traseu (cu un clasament separat): dupa trecerea drumului national se traverseaza Oltul pe pod, se trece pe sub soseaua de centura si se urca pe drumul forestier pana la Manastirea Stanisoara si inapoi. Ulterior se continua pe malul Oltului pana in Calimanesti. Distanta Traseul 2: circa 17 km.

Va asteptam la primul antrenament TTR la munte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *