Povestea continua: TTR PARK RUN Tineretului

gr19“Nimic nu se pierde, totul se transforma” sau “Schimbam pe ici, pe colo, prin partile esentiale”.

Au fost 6 ani de antrenamente Time Trial Running. Experiente incredibile, momente unice,sarbatori de zile mari, surprize, dar mai ales antrenamente strasnice si prietenii adevarate. Am avut tabara de baza in Parcul Tineretului, dar am fost mobili. Am alergat si in alte parcuri: IOR, Carol, Herastrau, Circului, Drumul Taberei, Izvor, Politehnica sau locatii aparte: Delta Vacaresti, Lacul Morii-Chiajna, Academia Militara. Ne-am adaptat si altor evenimente, alegand cu grija ziua sau ora.

Incepand cu anul 2019 alergarule de grup marca TTR vor avea coordonate fixe. Antrenentele Time Time Running vor imbratisa conceptul PARK RUN. Astfel, la inceput de 2019 Asociatia “Time Trial Running” lanseaza TTR PARK RUN Tineretului. Vom alerga pe traseul “clasic” din Parcul Tineretului, la interval de 2 saptamani in zilele de Marti, de la ora 19:30.

Pentru inceput (primul an), punctul de intalnire este cel cunoscut: Cafeneaua Actorilor. Si tot pentru inceput propunem un numar de 3 ture (8,55Km). Startul va fi comun si vom contoriza numarul de ture (1, 2 sau 3). Pastram ideea de “contra timp” astfel ca vom nota si timpii (doar pentru cei care finalizeaza 3 ture).

Grup_PremiereTTR PARK RUN Tineretului se va desfasura alternativ (in saptamana diferita) cu TTR PARK RUN Drumul Taberei (Miercuri, ora 19:45). La final de sezon vom premia alergatorii cu cele mai multe ture parcurse (Top 10), vom avea un top cu cele mai multe prezente si vom oferi vom premia alergatorii (Top 5 – Mixt) cu cele mai multe participari comune: Tineretului & Drumul Taberei.

Nota: Nu excludem alergarile tematice (in cadrul antrenamentelor TTR PARK RUN) sau evenimentele cu adevarat speciale.

Primul antrenament oficial TTR PARK RUN Tineretului va avea loc Mari, 8 Ianuarie 2019, ora 19:30.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *