Patram traditia: TTR de CRACIUN – 22 Decembrie 2017 – Parcul Tineretului

TTR_de_Craciun_grupNe pregatim de Sarbatori, dar alergam cu spor in acelasi timp. Ca in fiecare an Asociatia Time Trial Running v-a pregatit o editie  speciala TTR de CRACIUN.

Echipa TTR va si vă invită la o ultimă alergare oficială pe 2017 (TTR 111) pe traseul clasic din Parcul Tineretului, in jurul lacului (2,85 km, locul de intalnire fiind langa Cafeneaua Actorilor (unde vom amplasa si punctul de hidratare al zonei de START/FINISH), conform hărtii.

Harta_TineretuluiIn acest an, TTR a continuat să evolueze prin multitudinea de idei, prin diversitatea in alegerea antrenamentelor si a parcurilor si, in mod special, prin prezenta dumneavoastră, dragi alergatori, voluntari si sustinatori, in numar cat mai mare, la fiecare editie organizată.

Toate acestea se datorează energiei si stărilor de bine pe care le-ati emanat pe parcursul fiecarei editii TTR la care ati participat si dorim să vă multumim din suflet pentru implicare, realizări si pentru că indrăgiti sportul.

De asemenea, adresăm multumiri tuturor sponsorilor care ne-au sustinut si care ne sustin in continuare, precum si STAFF-ului pentru excelenta organizare si implicare din timpul fiecarei editii TTR din acest an.

La TTR de CRACIUN se vor alerga 2 ture  clasice (5,7km), motiv pentru care doritorii isi pot incerca fortele pentru ultimele recorduri personale din acest an. Pentru detalii tehnice, inscrieri si sedinta de stretching, vă invităm in zona de Start/Finish de langa Cafeneaua Actorilor, incepand cu ora 19:45!!

Startul va fi individual si se va da din 5 in 5 secunde! Echipa TTR va asigura hidratarea cu apă si isotonic. Puteţi lăsa haine, bagaje, biciclete in zona de Start/Finish. După antrenament vom publica si clasamentul, online, in timp util.

La evenimentele Time Trial Running nu există taxă de participare, dar punem suflet in tot ceea ce facem! Vă dorim Sarbatori Fericite tuturor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *