PARK RUN DRUMUL TABEREI – Final de poveste

ULTIMA EDITIEPARK RUN DRUMUL TABEREI #19 (Sezonul 3)  o fost cu adevarat o alergare foarte frumoasa alaturi de prieteni vechi si noi. A fost prima editie la care toti participantii au alergat in grup cel putin o tura! Felicitari tuturor!
Ultima etapa de antrenamente PARK RUN DRUMUL TABEREI nu a putut avea “fastul” editiilor de final de an din primele 2 sezoane, dar a fost un antrenament excelent, pe o vreme foate buna pentru aceasta perioada a anului.
Cu aceasta ocazie am oferit trofeul PARK RUN DRUMUL TABEREI 2020 (unicul de acest fel in istoria evenimentelor marca TTR) unui alergator si om cu suflet mare, Victor Iliescu, pentru ca a fost alaturi de acest proiect inca de la inceput. Iar in anul acesta special (2020), Victor a fost plin de energie si de motivatie in cadrul antrenamentelor din PARK RUN DRUMUL TABEREI.
Multumim in primul rand celor care au participat in perioada 2018-2020 la unul sau la mai multe antrenamente din seria PARK RUN, alergand pe traseul din interiorul parcului (denumit “3 poduri”) sau pe cel din exterior (“Bucla”). Multumiri si celor care s-a implicat si in partea de organizarea si coordonare a evenimentelor (Gheorghe Cucos, Cosmin Bucerzan, George Boloca, Mihaela Ilie, Gheorghe Nicolae, Eugenia Paduraru, Georgeta Fratila, Ioana Caciulan, Andrei Dragan, Andreea Constantin, Codruta Holban, David Iancu si toti ceilalti care au dat o mana de ajutor).
Am avut parte de alergari si momente fantastice, dar si de situatii complicate (aglomeratie in parc, traseu blocat de lucrari, reguli de distantare etc). Am avut alergatori din toate zonele orasului si chiar din afara lui, am avut colegi care s-au aniversat in cadrul  evenimentelor PARK RUN in Parcul Drumul Taberei.
Proiectul TTR PARK RUN DRUMUL TABEREI s-a incheiat, alergarile in Parcul Drumul Taberei si pe Bucla “Moghioros” vor continua sub o forma sau alta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *