O noua provocare de la TTR: GROUPS CHALLENGE – Miercuri, 31 Ianuarie 2018

gr24Pe langa antrenamente individuale alergatorii simt nevoia de a lua parte la actiuni organizate, antrenamente de grup sau evenimente speciale (ex: alergare in prima zi a anului). In plus, multi pasionati de alergare au adevarat la unul sau mai multe grupuri, cluburi sau organizatii care realizeaza antrenamente sau competitii.

In acest context, noi continuam sa consideram ca exista inca o mare comunitate a alergatorilor din tara noastra. Acest lucru este evident atunci cand ne intalnim la competitii sau diverse evenimente legate de alergare.

Asociatia Time Trial Running propune o noua abordare a ideii de “alergare de grup”. Alergam in parcul sau in zona noastra preferata, in echipa sau in grupul in care ne simtim bine. In acelasi timpa dunam kilometri si ne simtim alaturi (sufleteste) de prietenii nostri alergatori chiar daca nu ne intalnim efectiv.

Asadar va invitam la o mare “alergare de grup”, virtuala (si nu prea): TTR GROUPS CHALLENGE by TTR – Miercuri, 31 Ianuarie 2018.

Puteti alerga in orice parc sau pe orice traseu intr-un grup mai mic sau mai mare, intervalul orar propus de noi fiind 17:00 – 23:00. Puteti crea chiar un eveniment separat pentru a va putea organiza. Nu excludem nici alergarile solitare, daca altfel nu se poate.

Dupa antrenament va asteptam sa postati pe grupul Time Trial Running sau aici, numarul de participanti din grupul vostru. Veti avea la dispozitie si un formular unde va veti putea inregistra, dupa ce ati efectuat alergarea.

Speram sa avem sustinerea vostra si a grupurilor din care faceti parte. Vom aprecia si feed-back-ul vostru. Reprezentati ai echipei TTR vor fi prezenti in cel putini doua parcuri: Drumul Taberii si Carol.

Editia pilot este valabila pentru Bucuresti, dar suntem deschisi si pentru o abordare “nationala”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *