Numaratoarea continua (Raport TTR 100+1)

DSC_8857In seara zilei de Marti, 8 August 2017, ora 20:30, s-a desfăşurat cea dintâi ediţie din cadrul antrenamentelor Time Trial Running… de după sută (TTR 100+1)!

S-a alergat pe traseul clasic din Parcul Tineretului (2 ture de lac = aprox. 5,70 km) La START s-au aliniat aproape 60 de alergatori plini de voie buna si dornici sa reia antrenamentele TTR, aşa cum s-au obişnuit in toţi aceşti ani!

După efectuarea pozelor de grup si a sesiunii de încălzire condusă de prietenul nostru, Cosmin GBR, s-a dat startul individual, din 5 in 5 secunde, şi s-a pornit pe traseul din jurul lacului. In zona de START/FINISH am avut un punct de hidratare foarte bine pregătit cu apă si multe altele.

Vă mulţumim pentru prezenţă şi vă aşteptăm la următoarea ediţie TTR ce va fi anunţată cât de curând! La mulţi ani Time Trial Running!

DSC_8931

TTR primeste cu drag incepatorii sau nou venitii. Mai jos va redam gandurile Dnei Maria Draghici:

“Ma bucur foarte mult ca am participat la aceasta alergare, alaturi de alergatori de mare succes si cu suflete minunate! Va multumesc!” Ii multumim si noi Dnei Maria si o mai asteptam la antrenamentele Time Trial Running.

Toţi cei care isi doresc să se implice pentru proiectul TTR, pe parte de voluntariat (zona Start/Finish, diverse proiecte de prezentat, fotografii, gestiune Clasamente si liste de înscrieri, etc.), sunt bineveniţi să ia legătura cu membrii STAFF-ului TTR si să discute toate detaliile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *