LAKE RUN (TTR 121) – Raport

BarajPe timp de vara alergarile mai lungi sunt preferabile celor de intensitate. Asa ca, pentru antrenamentul TTR cu nr. 121 am preferat un “long run” matinal, necompetitiv, cu start comun, intr-o locatie numai buna pentru o alergare de grup si anume pe margina Lacului Morii.

LAKE RUN a avut loc sambata, 30 iunie, la ora 9:00. Intalnirea, startul si sosirea au avut loc in parcarea magazinului Lidl, de pe Soseaua Uverturii. 18 alergatori au spus prezent provocarii noastre. Majoritatea a alergat intreg traseul pe distanta de 13,4Km.

S-a alergat dus-intors (de la Lidl pana la barajul de Crangasi), inclusiv cate o tura de insula pe cele 2 sensuri. Indiferent de ritmul ales de fiecare am avut parte de un  antrenament foarte util, o componenta foarte importanta fiind si socializarea, in special integrarea nou-venitilor in lumea alergarilor de grup din Bucuresti si Ilfov. Am fost  foarte multi chiar si la poza de final.

Felicitari tuturor participantilor, in special pentru ca nu s-au speriat de cele cateva picaturi. Mai mult, in timpul alergarii temperatura a fost destul de ridicata. Asadar, am fi regretat daca nu tineam acest antrenament. Apreciem si donatiile oferite catre Asociatia Time Trial Running.

Va asteptam la urmatorea editie: TTR in Herastrau (TTR 122) – antrenament CIUCAS X3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *