Invitatie la TTR TINERETULUI #1 / 8 ani de antrenamente TIME TRIAL RUNNING

GrupAsociația Time Trial Running vă invită la ediția cu nr.1 a noului sezon de antrenamente TTR TINERETULUI, în seara zilei de marți, 19 Ianuarie 2021, ora 19:30.
Locul de întâlnire, start si sosire se afla in apropiere de “Cafenea Actorilor”, respectiv de Restaurantul “La Umbrelute”, langa cismea.
Cu aceasta ocazie vom sarbatori 8 ani de antrenamente marca TTR. Pregatim si cateva surprize cu aceasta ocazie.
Startul va fi individual, la interval de 5 secunde, pentru a ne aminti de primul antrenament Time Trial Running (19 Ianuarie 2013), după o scurtă sesiune de încălzire. Vom parcurge 2 ture de lac, pe traseul “clasic”.
Startul va fi precedat de o scurta sedinta tehnica si de o sesiunea de incalzire. Veti putea lasa haine, bagaje si alte obiecte on zona de start. Puteti parca foarte aproape (Parcarea de la Palatul Copiilor).
Va reamintim ca pe parcursul anului 2020 am introdus ai un antrenament (cu pante), astfel incat alergătorii să poată alege mai ușor antrenamentul preferat, in funcție de pregătirile pe care se bazează.
Traseul cu pante este alcătuit dintr-o bucla de aprox. 5,7 km, denumita REDBULL MOONTIME BIKE. Acest traseu cuprinde majoritatea zonelor cu pante si trail, aflate in incinta Parcului Tineretului si a fost lansat la inițiativa celor de la Moontime Bike [https://moontimebike.ro/].
Acest traseu se va parcurge atunci cand conditiile meteo si starea traseului va permite
-> IMPORTANT: Se vor respecta regulile de distanțare socială recomandate de către autorități, din cauza problemei COVID 19 existente la nivel național, pentru siguranța si sănătatea celor din jur.
Vă așteptăm!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *