Invitatie la TTR STOP JOC! – antrenament cu pante in Parcul Tineretului – Joi, 20.09.2018

RedPrimul antrenament Time Trial Running, de toamna, este dedicat competitiilor cu diferenta de nivel.

Asadar va punem la treaba JOI, 20 Septembrie 2018, ora 19.30, in Parcul Tineretului pentru o noua editie de TTR STOP JOC! – antrenament cu pante.

Traseul de cca 600 m (ce include si o panta serioasa in urcare) va fi parcurs de 15 ori. Se alearga atat pe asfalt cat si pe iarba sau pamant. In momentul cand primul alergator finalizeaza numarul maxim de ture, tot ceilalti participanti vor finaliza alergarea (la capatul rundei in care se afla).

Ne intalnim incepand cu ora 19:15, “sus de pe deal”, pentru inscrieri si detalii tehnice. Traseul se afla in imediata apropiere a intrarilor (in parc) dinspre “Cutitul de argint”.

Editia TTR cu nr. 125 va conta si ca antrenament pentru urmatoarele 3 competitii:

-SEMIMARATONUL BUCURIEI – URLATI – 29 Septembrie 2018.

-CALATORIE intre CER si PAMANT – TARGU OCNA – 29 Septembrie 2018

-SEMIMARATON BUFTEA – BUFTEA – 30 Septembrie 2018.

La TTR STOP JOC! startul va fi comun tuturor participantilor. La final vom nota in special numarul de ture parcurse. Asteptam atat alergatorii experimentati, cat si incepatorii.

Atmosfera speciala de la TTR STOP JOC! va face uitat efortul depus in antrenament. La final vom oferi un cadou special celui mai rapid dintre alergator, cadou oferit de orgamizatorul SEMIMARTAONULUI BUCURIEI (Urlati), acesta punand la bataie si 2

Asiguram hidratarea cu apa, dar si alimentae. Veti putea lasa haine, bagaje biciclete in zona de START / FINISH. Dupa antrenament va fi disponibila online lista de participare si pozele (in masura in care vom avea aportul fotografilor).

La TTR alergam contra timpului si spunem “STOP JOC!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *