Invitatie la TTR LONG RUN LACUL MORII-CHIAJNA – Duminica 5 Noiembrie

Final 1E noiembrie, e vreme rece, dar numai buna pentru alergari lungi. In urma cu un an ati raspuns provocarii TTR pentru un o alergare tip “long run” de week-end, in zona Lacului Morii (mai exact de la Crangasi pana in Chiajna si retur). Am avut parte de atmosfera deosebita si o alergare foarte frumoasa.

Profitand de lista redusa de competitii la final de toamna si de pofta voastra de alergari cu multi kilometri si va propunem TTR LONG RUN LACUL MORII-CHIAJNA (Editia a II-a) pentru Duminica (5 Noiembrie), dupa pranz (ora 13.30).

De data aceasta vom include si zone de “trail”. Traseul propus de noi pleaca din Parcul Crangasi, alergam pe digul de la Lacul Morii pana la “Podul de la Rosu”, continuam pe drum de pamant si iarba (cca 3 Km) pana in satul Chiajna, la Stadionul Concordia, “vizitam” in alergare micul Zoo din Chiajna, iar de la stadion incepe intoarcere,a pe asfalt, de-alungul Splaiului nestiut al Dambovitei, vom admira si mica zona cu aspect de Delta in apropierea Lacului Morii. Trecem prin satul Dudu si continuam spre Rosu. Avem sansa de parcurge 1-2Km si in Padurea Dudu. Trecem pe langa Cimitirul Rosu, catre Complexul Parohial Rosu, respectiv Stadionul Concordia 2 si revenim la lac. De la pod putem opta din nou pentru varianta de trail. Atat la dus cat si la intors merita deviat de la poteca pentru a face cate o tura pe “insula”. Estimam o lungime a traseului de cca 18Km.

Da, stim. E foarte lunga descrierea traseului. Dar credem ca v-am convins!

Ne intalnim la intrarea de pe colt, in Parcul Crangasi, vizavi de statia Metrou. Mijloace de transport: Metrou (statia Crangasi) tramvaiul 41, autobuzul 178.

Speram ca in primul rand alergatorii din zonele Crangasi, Militari si Drumul Taberii sa profite de aceasta ocazie. Altfel, abia peste un a ne vor “mai prinde”.

TTR LONG RUN este si un util antrenament pentru MARATONUL 1 DECEMBRIE.

Sa alergam “mult si bine”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *