Invitatie la TTR LONG RUN – Alergare pentru Robert Cadar (Antrenament Gerar) – 8 Ianuarie 2017

family-runLa multi ani dragi prieteni!

Chiar daca a venit gerul Bobotezei, la propriu, TTR-stii nu se dau in laturi si doresc sa faca miscare, gandindu-se, deja, la primele competitii din acest an. Aceasta editie speciala a TTR se doreste a fi reprezentata printr-un antrenament pentru Semimaratonul GERAR 2017, concurs ce va avea loc chiar la finele lunii lui Gerar.

Locul de intalnire va fi chiar langa biserica Sf. Grigorie Palama (conform hartii atasate mai jos), incepand cu ora 14:45 pentru detalii tehnice si multe ganduri bune. La TTR nu exista taxa de participare (important este sa fiti voiosi si dornici de miscare, indiferent de conditiile meteo :D). Vom alerga 4 ture, pe traseul GERAR, in sensul acelor de ceasornic, ceea ce reprezinta aprox. 14,4 km.

Aceasta alergare NU va fi una competitiva, ci mai degraba, una in scop caritabil. Dupa cum ati aflat, prietenul nostru Robert Cadar a trecut printr-o interventie chirurgicala foarte complicata, iar tratamentul pe care il va urma implica costuri mari. Detaliile despre Robert si despre cele intamplate le veti gasi aici: http://www.romanticu.org/prea-optimist-pentru-o-tumoare/
http://36fit.com/despre-mine/
http://www.romanticu.org/cadar-robert/

Vrem sa il sprijinim si cu ajutorul vostru vrem ca Robert sa isi invinga boala si sa reintre cat mai repede in programul lui normal, iar tranzitia catre viata activa care il caracterizeaza sa se faca rapid.

Dorim sa ne strangem in data de 8 ianuarie, in jurul orei 15, si astfel sa ii aratam ca suntem alaturi de el si ca il asteptam cat mai repede printre alergatori unde ii este locul!

Daca vreți să donați direct, o puteți face în conturile:

Cadar Robert Daniel – conturi deschise la BCR Codlea, Brasov
Cont LEI – RO20RNCB0054105268050001
Cont EUR – RO68RNCB0054105268050010
(Cod SWIFT: RNCBROBU)

Sa alergam cu drag si spor in 2017! Multa sanatate, ROBERT CADAR!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *