Invitatie la TTR cu PANTE (TTR 119) Joi, 10 Mai, in Parcul Tineretului

RedN-a fost sa fie de 1 Mai, insa inceput de luna Mai fara un antrenament cu pante marca Time Trial Ruinning nu se poate!

TTR 119 va avea loc Joi, 10 Mai 2018, in Parcul Tineretului, cu start de la ora 20.00. Vom alerga maxim 15 ture de cate 520m aproximativ, plecarea fiind in grup. Vom striga STOP JOC! in momentul cand primul alergator va termina cele 15 ture.

NOU: La aceasta editie de “TTR cu PANTE” vom parcurge traseul in sens invers. Plecarea va insemna diresct coborare pe panta *de iarba si pamant, iar urcarea se va face pe asfalt.

Pentru inscrieri si detalii tehnice va asteptam incepand cu ora 19:45, locul de intalnire fiind zona de intrare in parc de langa statia Cutitul de Argint.

Echipa TTR va asigura hidratarea cu apa si izotonic. Puteti lasa haine, bagaje, biciclete in zona de Start. Dupa antrenament vom publica si clasamantul, online, in timp util. La antrenamentele Time Trial Running nu exista taxa de participare, dar ne puteti sustine actiunile, prin donatii la fata locului sau in contul Asociatiei Time Trial Running.

De ziua regalitatii alergam in Parcul Tineretului la TTR cu PANTE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *