Invitatie la TIME TRIAL RUNNING No 25 – TTR STOP JOC – 1 MAI

TTR-stopjocLa TTR avem parte de “o mica sarbatoare de fiecare data”. Asa spune un alergator nelipsit de la antrenamentele TTR (Bogdan Opritescu). Asta ne dorim si noi, fie ca avem ocazii speciale, fie ca nu.

Cum speram ca TTR sa devina la fel de popular precum zilele libere in Romania, anul acesta sarbatorim 1 MAI prin nou antrenament TTR, unul cu pante. Ca sa fie sarbatoarea, sarbatoare.

TimeLineTTR25 va avea loc Joi (1 Mai), ora 9.30. Antrenamentul se va desfasura in Parcul Tineretului in zona intrarii dinspre “Cutitul de Argint”. Va asteptam incepand cu ora 9:15 pentru inscrieri.

Editia a XXV-a va fi TTR STOP JOC! Startul va fi comun. Se va alerga pe un traseu de cca 520m, traseu care include asfalt (2 portiunui de plat si o coborare), dar si o urcare pe poteca de pamant. Participantii vor parcurge maxim15 ture. Cand cel mai rapid alergator finalizeaza cele 15 ture, ceilalti participantii se vor opri si ei (avand dreptul sa-si finalizeze tura aflata in desfasurare).

Clasamentul va fi intocmit pe baza numarului de ture parcurs si indicat de voi. Veti tine singuri numarul de ture, iar noi vom incerca sa va oferim suport in acest demers. Lupta cu pantele va fi certificata si prin diplome online.

TTR STOP JOC! (antrenament cu pante) va reprezinta si o pregatire pentru competitiile de alergare montana. Cele mai recente sunt: Maraton Macin, Runsilvania Night Race si Eco Maraton.

Pentru multi dintre noi este 1 zi libera. Inca nu avem competitii oficiale pe 1 Mai. Profitam de aceste aspecte. In week-end-uri stim ca sunteti mult prea ocupati, tot cu alergari evident. Noi va vom retine maxim 1 ora. Apoi aveti liber la distractia obisnuita de “1 Mai”.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *