Invitatie la SKY RUN 2016 (23-24 Ianuarie)

SKY RUNV-am obisnuit la antrenamentele TIME TRIAL RUNNING cu un start aparte si anume start decalat intre participanti, la un anumit interval (5 sau 10 secunde). TTR  sustine si are ca “parteneri” multe competitii de alergare (dintre cele mai diverse). Unul dintre aceste eveniment este SKY RUN (organizat de Smart Athletic), iar cele 2 (SKY RUN si TTR) au in comun chiar modalitatea de Start.

SKY RUN a ajuns in 2016 la a III-a editie. S-a alergat in lunile Decembrie (2013), respectiv Octombrie (2014). Aceasta noua editie se va desfasura in week-end-ul 23-24 Ianuarie si include o proba speciala de 24H destinata echipelor (4 la numar) de 6 alergatori, care alearga pentru sustinerea  a4 cauze diferite.

Copy of JumpLista de participanti este deja impunatoare, iar antrenametele oficiale pentru alergarea pe scari au inceput. TIME TRIAL RUNNING va invita si la un antrenament in aer liber (fara scari), dar cu voie buna si cu tenta de sarbatoare. La “TTR – 3 ANI” vom oferi 1 participare gratuita la SKY RUN 2016! Va asteptam!

Inscsrierile la SKY RUN continua!

 

Ne antrebam cu TTR, apoi alergam la SKY RUN – Editia  III-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *