Invitatie la MARATONUL APUSENI – 28 Mai 2016

Vizual Maraton Apuseni msg systems 2016Time Trial Running va indeamna, daca mai e nevoie, sa nu ratati editia a VI-a a Maratonului Apuseni, pe 28 Mai 2019! Vorbim deja de competitie de traditie, cu prste 1000 de participanti (la toate probele) si o organizare impecabila! Iata si cateva detalii oferite de organizatori:

Pe 1 februarie 2016 Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj, Natura Transilvaniei si partenerul oficial msg systems au dat start-ul inscrierilor la a VI-a editie Maraton Apuseni msg systems.

Competitia de alergare montana va avea loc pe 28 mai 2016 in statiunea Muntele Baisorii si se numara printre cele mai asteptate evenimente de profil din tara. Cele aproximativ 1400 de kit-uri de concurs disponibile la probele de maraton, semimaraton, cros si family vor putea fi rezervate pana pe 15 mai 2016 prin completarea formularului de aici http://bit.ly/1tJr2xB si dupa achitarea taxei de participare.

Evenimentul va fi inclus in 2016 in prima editie oficiala a Circuitului Carpatilor care reuneste cele mai importante curse de alergare montana din tara.

Taxa minima poate fi achitata pana pe Luni, 15 Februarie 2016! Va puteti inscrie aici.

Spor la antrenamente!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *