Incepem noul an cu TTR EXTRA (TTR 112) – Duminica 7 Ianuarie

A52I1265Comunitatea TTR marcheaza inceputul sezonului 2018, printr-o alergare “extra” intr-o zi de mare sarbatoare, de Sfantul Ion.

Va asteptam la TTR EXTRA (Editia cu nr. 112), Duminica, 7 Ianuarie 2018, la ora 14:00, in Parcul Tineretului, pentru un prim antrenament “contra timp” pe noul an.

Ne pastram obiceiul si vom alerga 3 ture, adica o tura “extra” fata de ce alergam in mod obisnuit, pe traseul clasic din jurul lacului (un total de 8,55Km). Time Trial inseamna si start individual la 5 secunde intre alergatori, asadar asteptam cu nerabdare sa formam din nou un mare “sir indian” pe zapada (daca vom avea noroc).

Ne intalnim incepand cu ora 13:45, la Cafeneaua Actorilor (terasa acoperita), pentru detalii tehnice, inscrieri si sedinta de incalzire.

Vom avea acces in interior (in sala de festivitati de la Cafeneaua Actorilor). Veti putea lasa in sala sau zona de START / SOSIRE bagaje, haine si biciclete. Nu vor lipsi apa, ceaiul si alte buntatati.

Desi testarile se practica la final de an, noi va propunem (si gratie temperaturilor acceptabile) sa va setati un reper pentru noul sezon alergand cele 3 ture de lac cat mai rapid.

Va dorim un nou an excelent pe plan sportiv si va asteptam cat mai des la antrenamentele TIME TRIAL RUNNING!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *